Velkommen til Nettpartnerbloggen

Energibransjen har en viktig samfunnsoppgave foran seg; å finne gode og kreative løsninger som bidrar til det grønne skiftet.

Norge har som kjent et mål om å redusere utslippet av klimagasser med minst 50 % innen 2030, og elektrifisering er en viktig del av det. Da må nye linjer og infrastruktur bygges for å håndtere den økte mengden strøm som skal fram.

Det er mange faktorer som påvirker tilstandsutviklingen og behovet for utbygging så vel som fornyelse av strømnettet. Stolper forfaller, mens det grønne skiftet og elektrifiseringen øker.

Samtidig vil klimaendringer, demografisk endring, utbygging av fremtidsrettet infrastruktur, implementering av nye rammebetingelser og (forhåpentligvis) økt fokus på HMS også påvirke energibransjen framover.

Vi bryr oss om elkraft

Som Norges største elkraftentreprenør ønsker vi i Nettpartner å være en troverdig, innovativ og handlekraftig samarbeidspartner for våre kunder og forretningsforbindelser. Vi er en stor aktør i en bransje som står overfor mange endringer, og som elkraftentreprenør har vi et ansvar for å spille en viktig rolle i utviklingen av dette markedet.

Derfor er vi både ydmyke og stolte når vi nå lanserer vår egen fagblogg: Nettpartnerbloggen.

Her ønsker vi å belyse elkraftsegmenter, ideer, løsninger og meninger som vi håper vil engasjere og berike. Vi går målrettet inn for å dele vår brede kompetanse i form av nyttige og praktiske tips, men vil også tilby et kritisk blikk på energibransjens forbedringspotensial innen eksempelvis HMS, konkurranseutsetting og rammevilkår.

Les mer: Hvorfor HMS må synliggjøres som egen prispost i energibransjen 

En fagblogg for alle i strømforsyningsbransjen

Nettpartnerbloggen er naturligvis helt gratis for deg å lese og abonnere på, og skal være et sted hvor alt fra daglig leder, prosjektansvarlig, innkjøper og energimontør – til rådgivere og offentlig sektor, skal kunne finne nyttig innhold og praktiske eksempler. Dette er ikke et magasin eller en nyhetskanal – det er en fagblogg skrevet av fagfolk i energibransjen.

Én gang i uken vil vi publisere fagartikler innen segmenter fra energibransjen som:

 • Det grønne skiftet
 • Rammevilkår
 • Belysning og veilys
 • Vakt og beredskap på strømnettet
 • Bane
 • Regional- og sentralnett
 • Distribusjonsnett
 • Ladestasjoner for bil, buss og båt (og fly!)
 • Fiskeoppdrettsanlegg
 • Datasentre
 • Batteristasjoner
 • HMS

 

Gratis abonnement på Nettpartnerbloggen

Ved å lese artiklene og delta i diskusjonen på vår fagblogg vil vi gi deg innsikt i hvordan vi jobber med elektrisk infrastruktur. Vi vil ta deg med ut på prosjekter, og snakke med energimontører, rådgivere og anleggseiere. Samtidig som vi bygger et arkiv med artikler som skal være veiledende i henhold til beste praksis – basert på vår erfaring i energibransjen.

Den enkleste måten holde seg oppdatert på nye blogginnlegg er å registrere et abonnement og bli varslet på e-post. Du velger selv hvor ofte du ønsker å motta bloggartikler fra oss, og det vil alltid være gratis å både motta og lese dem.

Vi håper at du vil følge oss på denne reisen, hvor vi nå trer ut på uttrådd mark – som den første elkraftentreprenøren i Norge med egen fagblogg – og abonnere, helt gratis, på Nettpartnerbloggen. Din støtte er enormt viktig for oss.

Og husk! Det er absolutt tillatt å dele Nettpartnerbloggen med kolleger og samarbeidspartnere.

Abonner på Nettpartnerbloggen